ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «TRAFFIC»

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ Φίσκυλη, η αστρολόγος της «TRAFFIC» από το Σάββατο το βράδυ μπορεί να καμαρώνει –μια ακόμα φορά στην καριέρα της- για τις εύστοχες προβλέψεις της.

Όπως είχαμε δημοσιεύσει στις 24 Μαρτίου, όταν και είχαμε απευθυνθεί σε εκείνη για να μας προβλέψει την τελική θέση του Σαρμπέλ και του “Yassou Maria” στον 52ο διαγωνισμό τραγουδιού στο Ελσίνκι, η αστρολόγος είχε με σιγουριά δηλώσει: «Ο Σαρμπέλ την 12η Μαΐου θα κατακτήσει την 7η θέση»!

Είδε σε όραμα τον αριθμό 7 σε χρώμα χρυσό, όπως το χρώμα του ήλιου την ώρα της δύσης. Και αυτός ήταν ο αριθμός που τελικά επιβεβαιώθηκε, με την έβδομη θέση του Σαρμπέλ, θέλοντας να είναι σίγουρη για την διορατική της ικανότητα, η Οδυσσεία, συμβουλεύτηκε και τον χάρτη μετενσαρκώσεων, στον οποίο αποδεικνυόταν ότι η χειρότερη δυνατή θέση στην οποία θα μπορούσε να τερματίσει το ελληνικό τραγούδι ήταν η 11η. Έτσι και έγινε. Το “Yassou Maria” κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας έπαιζε από την 5η μέχρι και την 11η θέση. Αυτή, όμως, ήταν μόνο η αρχή.

Η Οδυσσεία Φίσκυλη λίγες ώρες πριν από την ημιτελική φάση της Eurovision είχε προβλέψει τον «σκόπελο» που θα συναντούσε η Κύπρος, ο οποίος θα της στερούσε την είσοδο στον τελικό. Το όραμα που επιβεβαιώνει τις ιδιαίτερες και έγκυρες ικανότητές της είναι η λέξη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» την οποία έβλεπε γραμμένη με έντονα γράμματα.

 Το λεκτικό ολίσθημα της Μαρίας Μπακοδήμου ήρθε απλώς να επιβεβαιώσει την πρόβλεψη. Ο νικητής για την αστρολόγο μας ήταν ένα ανεξήγητο όραμα, για το οποίο η βραδιά της 12ης Μαΐου στο Ελσίνκι ήρθε να δώσει την εξήγηση. Η γυναίκα -σκορπιός, όπως έβλεπε η Οδυσσεία- και η ανδρική σκιά που την κάλυπτε, δεν ήταν τίποτα άλλο από τη Σέρβα (και Σκορπιό στο ζώδιο) Μαρίτσα με το ανδρικό look.
 


Τηλ. 210 3818035, κινητό: 6984489123, Fax: 2130281264. Αλληλογραφία: Οδυσσεία (Πύρρα). Πλ. Κάνιγγος οδός αρ. 2, Τ.Κ.: 10677 Αθήνα. E-mail: maa@nara.gr