ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2007

Δημοσιευμένες προβλέψεις σε περιοδικό TRAFFIC

Δημοσίευση: 24-12-2006

ΛΙΒΑΝΙΟΥ     Το μέλλον της διαγράφεται θετικό και ελπιδοφόρο. Θα αποκτήσει πλούτη και ξένοιαστη ζωή. Όλες οι προσπάθειές της θα καρποφορούν. Τα επαγγελματικά κέρδη θα αυξηθούν. Μέσα στις επόμενες ημέρες σε ένα επαγγελματικό δείπνο θα συναντήσει ένα άτομο που βρίσκεται σε ανώτερη θέση και το οποίο θα της προτείνει συνεργασία και υποστήριξη.     Συμβουλή: Να συνεχίσει την ίδια συνετή πορεία.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ     Είναι γεννημένος για να διακριθεί. Έχει φυσικό ταλέντο να έλκει τη δόξα. Αναμένονται περισσότερες τιμές. Η έμπνευση και οι δημιουργικές ιδέες θα τον βοηθήσουν στην πρόοδό του. Μια βραδινή συνάντηση θα τον προωθήσει κοινωνικά. Η επιτυχία θα είναι συνεχώς δίπλα του. Οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν να τον στηρίζουν γιατί τον αγαπούν.     Συμβουλή: Να συνεχίσει τις προσωπικές προσπάθειες και να μην επαναπαυτεί  στο αστέρι του.

ΚΟΥΙΚ     Στις προσεχείς ημέρες θα έχει μία μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Αυτό θα οδηγήσει σε μια νέα συνεργασία που θα αλλάξει τη ζωή του. Πιθανή συνεργασία με κάποιον παλιό καλό συνεργάτη θα προκύψει σαν πρόταση. Στην παρούσα συνεργασία του αναμένεται συνεχής συνεργασία με μεγάλη επιτυχία.  Η επιτυχία του βασίζεται στις επιτυχημένες επιλογές και στις καλές συνεργασίες.     Συμβουλή: Να προσέχει ποιους επιλέγει για συνεργάτες του.

ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ    Η δυνατή προσωπικότητά του, η μεγάλη του θέληση και ο τρόπος που εργάζεται (δεν φοβάται τη δουλειά) τον οδηγεί στην πρόοδο. Η δημοτικότητά του θα αυξάνει σταδιακά αρκεί να συνεχίσει να είναι προσανατολισμένος προς την επιτυχία. Κάτι καινούριο θα προκύψει πολύ σύντομα που θα τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του.      Συμβουλή: Να είναι προσανατολισμένος συνεχώς στην πρόοδο.

ΛΥΡΙΤΖΗΣ     Μία σύμβουλος, (γυναίκα, φίλη ή συνεργάτης) θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή του και θα διαμορφώσει το επαγγελματικό του μέλλον. Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στο προσεχές μέλλον θα περιλαμβάνουν και χαρά και λύπη. Θα αποφύγει να ρισκάρει και να αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση.      Συμβουλή: Να παραμείνει σταθερός στις τωρινές του επιλογές.

ΑΥΤΙΑΣ    Αναμένονται αρκετά ταξίδια και μετακινήσεις σε μεγάλες αποστάσεις. Θα είναι στα πλαίσια των σχεδίων του και μέσα στο πρόγραμμά του. Τα κέρδη που θα  εισπράξει θα είναι αποτέλεσμα των μέχρι τώρα προσπαθειών του. Στην παρούσα εκπομπή θα παραμείνει για μεγάλο ακόμα διάστημα. Αναμένεται διαρκής ευημερία.     Συμβουλή: Να φροντίσει να ξεκουράζεται.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ    Σύντομα θα λάβει μηνύματα που θα αφορούν ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα θέματα. Κάτι καινούριο θα προκύψει στο άμεσο επαγγελματικό του περιβάλλον που θα τον αναγκάσει να προσπαθήσει περισσότερο. Τα νέα θα έρθουν από άτομο που γνωρίζει πολύ καλά. Θα προσπαθήσει να δώσει νέα κατεύθυνση στη δουλειά του.     Συμβουλή: Να διατηρήσει τη ψυχραιμία του.

ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ    Ο κος Λιαρέλλης είναι πραγματικά ένας ΚΥΡΙΟΣ. Η φυσική ευγένειά του τον κάνουν να είναι ένας καλός φίλος και να προσελκύει την υποστήριξη των φίλων του. Μία σημαντική προσφορά θα προκύψει στο προσεχές μέλλον που μπορεί να αποδώσει ακόμα και αλλαγή εργασίας. Όμως θα περιλαμβάνει και χαρά και λύπη.    Συμβουλή: Πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση να συμβουλευτεί κάποιο άτομο που να εμπιστεύεται πολύ.

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ     Η ακτινοβολία της προσωπικότητάς του και το κουράγιο του έχουν φέρει κοντά του όμοιους ανθρώπους και έτσι έχει καλούς συνεργάτες που τον βοηθούν να πραγματοποιεί τα σχέδιά του. Μια συνάντηση με άτομο εμπιστοσύνης θα του χαρίσει την ευτυχία που περιμένει. Είναι περίοδος χαράς και αρμονίας. Όλοι θα τον περιβάλλουν με αγάπη.    Συμβουλή: Να επιμένει στους στόχους του και στον ξεχωριστό τρόπο που ζει τη ζωή του.

Δημοσίευση: 14-1-2007

ΖΑΧΑΡΕΑ     Είναι ένα άτομο πολύ συγκροτημένο, με μεγάλη και κυρίαρχη προσωπικότητα. Έχει μεγάλη ενέργεια και ικανότητα επιρροής σε ανθρώπους και καταστάσεις. Αυτόν την οδηγεί να ακολουθεί το δικό της μονοπάτι και να επιτυγχάνει. Έχει πολιτικές φιλοδοξίες και θα της ανοιχτεί αυτός ο δρόμος. Έχει φυσική ανάγκη να πράττει αγαθοεργίες.    Συμβουλή: Να παραμένει σταθερή σε κάθε κατάσταση και να διατηρεί τη θέλησή της ισχυρή.

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ     Είναι ένας συνετός άνθρωπος, με φρόνηση και ακολουθεί μία μοναχική πορεία προς ένα μακρινό στόχο. Έχει εμμονή με την τελειότητα σε ό,τι καταπιάνεται. Μια σημαντική απόφαση θα καθυστερήσει να ληφθεί. Χρειάζεται περίσκεψη πριν από κάθε απόφαση. Θα του δοθεί η ευκαιρία να αποκαλύψει μία προδοσία και μία συγκάλυψη και να ματαιώσει σχέδια πονηρών ανθρώπων.    Συμβουλή: Να συνεχίσει την ίδια πορεία γιατί μόνο βαδίζοντας σε γνωστά μονοπάτια νιώθει ασφαλής.

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ    Η υλική ευτυχία είναι ο στόχος του και πολλές φορές θυσιάζει τη βελτίωση της επαγγελματικής του πορείας για να απολαύσει προσωρινές απολαύσεις. Έχει ένα τυχερό γάμο που του δίνει ευχαρίστηση. Ο πόθος του για τη δύναμη και την εξουσία τον κάνει να χειρίζεται ανθρώπους και καταστάσεις. Θα χάσει ένα φίλο του εξαιτίας της συμπεριφοράς του.    Συμβουλή: Καλό είναι να προσπαθήσει να γίνει περισσότερο ποιοτικός παρά ποσοτικός.

ΤΡΕΜΗ    ΄Εχει λαμπρές προοπτικές για επιτυχία. Όμως η κάπως αλαζονική στάση της θα της στερήσει τους φίλους και υποστηρικτές. Έτσι θα βαδίσει μέσα σε μοναξιά και εγκατάλειψη. Είναι δυνατός χαρακτήρας και αυτό την βοηθάει. Ευτυχώς έχει διατηρήσει σταθερές τις συναισθηματικές της σχέσεις και έτσι ένα άτομο θα της συμπαρασταθεί.   Συμβουλή: Να προσέξει μία κλοπή γιατί θα της στερήσει πολύτιμα πράγματα.

ΛΙΑΤΣΟΣ   Ένα υπερβολικά αφοσιωμένο άτομο που εφαρμόζει καλά αυτά που έχει μάθει. Δεν έχει ορμή και δυναμισμό, όμως η ευτυχία του είναι εξασφαλισμένη γιατί θα ανταμειφθεί για την σκληρή δουλειά και την υπακοή του. Δεν αγαπάει τις αλλαγές αλλά η μοίρα του επιφυλάσσει αλλαγή τόπου κατοικίας και ένα μακρινό ταξίδι.    Συμβουλή: Η φυγή από τις δυσκολίες ίσως είναι ευκαιρία και για ανανέωση των σχέσεων επαγγελματικών ή προσωπικών.

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ    Οι αναξιοποίητες ικανότητες που έχει ίσως να είναι η λύση που αναζητά για να πετύχει. Ο τερματισμός μιας συνεργασίας θα ανοίξει τις προοπτικές για ανανέωση της σταδιοδρομίας του. Αυτό για να προκύψει χρειάζεται να αναθεωρήσει αρχικά τις σκέψεις του και να είναι ανοιχτός στις επιλογές και στις προτάσεις. Η αλλαγή θέσης είναι ευνοϊκή και το μόνο που χρειάζεται είναι η απόφαση.   Συμβουλή: Να συνεχίσει να είναι απλός άνθρωπος όχι όμως απλοϊκός.

ΧΟΥΚΛΗ   Ένας ακέραιος χαρακτήρας και μια συναισθηματικά ήρεμη γυναίκα είναι ένας συνδυασμός εξαιρετικός. Η ικανότητά της να αντέχει κάτω από την πίεση της έντασης και να αυτοσυγκρατείται την έφτασε εδώ που είναι. Όμως όπως η σιωπή είναι χρυσός έτσι και η αχρησιμοποίητη δύναμη είναι σοφία. Θα περάσει ένα διάστημα φορτισμένο συγκινησιακά.   Συμβουλή: Να χρησιμοποιήσει τις κρυφές της δυνάμεις με σοφία.

ΔΡΑΚΑΚΗΣ    Είναι ένα μετριοπαθές άτομο που αρνείται να εκθέσει τον εαυτό του και αυτή η υπερβολική του προφύλαξη τον βγάζει εκτός ανταγωνισμού. Η αποτυχία του να προβάλλει ικανοποιητικά τη δουλειά του έχει σχέση με την προσωπικότητά του. Είναι ένας  λιτός και ολιγαρκής άνθρωπος που συμβιβάζεται και με τα λίγα.    Συμβουλή: Να προσέξει κάποια ανταγωνιστικά συμφέροντα που θα προσπαθήσουν να τον βλάψουν. 

ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ    Απρόβλεπτες δυσκολίες θα προκύψουν που κάπου θα ευθύνεται και ο ίδιος. Η υπερβολική του προσπάθεια θα τον κάνει να πέσει θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης. Η παθητικότητά του και η αποδοχή των εξελίξεων τον οδηγεί να δέχεται τη μοίρα του χωρίς να αγωνίζεται. Η καλυτέρευση θα έρθει μόνο εάν αποφασίσει να αλλάξει ο ίδιος.   Συμβουλή: Να φροντίσει περισσότερο τη διατροφή του και να προσέχει τα άτομα που εμπιστεύεται.

Δημοσίευση: 21-1-2007

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ-ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ    Η απόφαση να συνεργαστούν είναι εξαιρετικά επιτυχής και θα τους προσφέρει τη νίκη που αναμένουν. Θα έχουν τον αναμενόμενο θρίαμβο και αυτός θα είναι μια δίκαιη ανταμοιβή για αυτούς. Θα χρειαστεί, όμως να ξεπεράσουν μεγάλα εμπόδια και να κατακτήσουν την επιτυχία με αποφασιστικότητα και δύναμη. Έχουν αγάπη μεταξύ τους και θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Αναμένονται μεγάλα έσοδα.    Συμβουλή: Εάν θέλουν να προχωρήσουν μπροστά χρειάζεται να ανανεώσουν το ρεπερτόριό τους.

ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ    Ο συνδυασμός των δύο είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος. Είναι και οι δύο πολλοί γνωστοί στο χώρο τους και έχουν εργαστεί σκληρά για πολλά χρόνια. Τώρα μέσα από αυτήν τη συνεργασία θα μπορέσουν να απολαύσουν άφθονα τα έσοδα αλλά και την αγάπη του κοινού τους. Έτσι θα εισπράξουν τους κόπους μιας ζωής και θα ξεκινήσει μία μεγάλη περίοδος ηρεμίας και απόλαυσης της οικογενειακής γαλήνης.   Συμβουλή: Να σταματήσουν να είναι προσηλωμένοι στην ετικέτα και να προσαρμοστούν σε έναν πιο απλό τρόπο ζωής.

ΧΡΥΣΠΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ    Και οι δύο είναι τίμιοι και γεμάτοι ζωντάνια. Έχουν μαγνητική προσωπικότητα και εκπέμπουν έναν ερωτισμό. Η μεταξύ τους σχέση στηρίζεται στην κατανόηση και τη φιλία. Θα εισπράξουν την αγάπη του κοινού τους. Με αποφασιστικότητα και δυναμισμό μπορούν να προσαρμόσουν τη δουλειά τους πιο κοντά στις επιθυμίες του κοινού τους. Θα περάσουν αρκετές ώρες στην εξοχή και στη φύση.   Συμβουλή: Να επενδύσουν στην έκφραση και στη δημιουργία ερωτικής ατμόσφαιρας.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ   Δύο «αριστοκράτες» του χώρου συναντιούνται σε ένα σχήμα το οποίο θα προσφέρει καλλιτεχνική αξιοσύνη και τελειότητα. Η συνεργασία τους θα τους αποφέρει χρήματα, περισσότερη φήμη και δόξα. Θα μπορέσουν να συμφωνήσουν σε νέα συνεργασία με ιδιαίτερα καλές προοπτικές και για τους δύο. Είναι ικανοί να επιτύχουν σε κάθε τους στόχο γιατί είναι και οι δύο άνθρωποι που την επιτυχία τους την στηρίζουν στην πολλή δουλειά.   Συμβουλή: Η καλύτερη επιλογή αυτήν τη στιγμή είναι να προσθέσουν περισσότερα θεατρικά στοιχεία στη δουλειά τους. 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ-ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ    Αυτό το νέο δίδυμο προήλθε από την ξαφνική έμπνευση ενός ατόμου που μπόρεσε να δει και στους δύο την επιτυχία. Όμως θα υπάρξουν προβλήματα και μεγάλη πιθανότητα να σταματήσει η συνεργασία ξαφνικά. Και οι δύο θα κληθούν να επιλέξουν μεταξύ της προσωπικής προβολής και της αμοιβαίας συνεργασίας. Εάν ξεπεράσουν τον πειρασμό της ανεξάρτητης πορείας θα μπορέσουν να λειτουργήσουν αρμονικά.   Συμβουλή: Το πάθος για ανάδειξη χρειάζεται να χαλιναγωγηθεί με προοπτική για καλύτερη απόδοση.

ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΖΩΗ-ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ    Η ανάπτυξη θα προέλθει από την καλή συνεργασία μεταξύ τους. Και οι δύο έχουν τη δύναμη να ξεπερνούν τα όποια προβλήματα και να μην  τους επηρεάζει τίποτα και κανένας μπροστά στις επιδιώξεις τους. Μια μικρή γκρίνια θα την έχουν, όμως μαζί θα μπορέσουν να έχουν καλή πορεία, προκοπή και θα μπορέσουν να αυξήσουν τα εισοδήματά τους.   Συμβουλή: Να προσέξουν μία γυναίκα φιλήδονη και πονηρή που θα υποκριθεί τη φίλη αλλά θα προσπαθήσει να τους δημιουργήσει προβλήματα.

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ-ΘΑΝΟΣ ΤΖΑΝΗΣ    Η Πέγκυ Ζήνα είναι ιδιαίτερα αγαπητή από το κοινό της και έχει πείσει ότι έχει ζεστή καρδιά. Το φιλικό στοιχείο μεταξύ τους έχει εδραιώσει μια πολύ καλή συνεργασία. Με πρακτικό πνεύμα και αρκετή φαντασία θα δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο χώρο τους με συνέπεια να κερδίσουν και πάλι το κοινό τους.    Συμβουλή: Να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν κάθε τους όνειρο.

ΚΕΛΥ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ-ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ    Αρκετά μεγάλη δημοτικότητα τους έφερε κοντά και σε μια συνεργασία η οποία στηρίζεται στην ανάγκη να πραγματοποιηθούν οι προσωπικοί στόχοι. Βρίσκονται σε μία κατάσταση την οποία πρέπει να προσέξουν πολύ. Υπάρχει περίπτωση να απογοητευτούν λόγω κακογλωσσιάς και λανθασμένων επιλογών. Θα αντιμετωπίσουν αρκετές παγίδες και κινδύνους και για να τους ξεπεράσουν χρειάζεται να βοηθήσει ο ένας τον άλλον.   Συμβουλή: Να βασιστούν στη διαίσθησή τους και να είναι επιφυλακτικοί σε κάθε τους επιλογή για να αποφύγουν τα λάθη.

ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ-ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ    Ο συνδυασμός αυτού του διδύμου είναι πολλά υποσχόμενο. Είναι φίλοι, έχουν αρκετούς υποστηρικτές, διατηρούν αρμονικές σχέσεις με τους συνεργάτες τους. Το όνομα που έχουν δημιουργήσει τους παρέχει τη σιγουριά της επιτυχίας. Μέσα από το τωρινό σχήμα θα προκύψει μια πιο μόνιμη και σταθερή συνεργασία. Μεταξύ τους θα συνάψουν και οικογενειακού τύπου σχέσεις. Σύντομα τους περιμένει μια μεγάλη χαρά.     Συμβουλή: Το μόνο που έχω να τους πω είναι να συνεχίσουν να επιλέγουν τη φήμη μαζί με την τιμιότητα και τη διασημότητα μαζί με την αρετή.

Δημοσίευση: 28-1-2007

ΒΙΤΟΡ ΜΠΟΡΜΠΑ ΦΕΡΕΙΡΑ ΡΙΒΑΛΝΤΟ   Έχει ταλέντο, είναι ευέλικτος, έχει ικανότητα προσαρμογής, έχει υπομονή, είναι ευαίσθητος, έχει αρκετή ικανότητα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ανωτέρω του. Όλα  αυτά μαζί είναι τα πιο απαραίτητα εφόδια για να βγει κερδισμένος. Η χρονιά αυτή θα είναι αρμονική και εάν προσέξει κάθε του κίνηση, θα μπορέσει να έχει θετικό πρόσημο στον απολογισμό του στο τέλος του έτους.   Συμβουλή: Να συνεχίσει με την ίδια καλή διάθεση.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ     Είναι ένας άνθρωπος που σέβεται τις αρχές, εργάζεται για να προσφέρει στο σύνολο και αυξάνει ό,τι του δώσουν. Ενδιαφέρεται να έχει αργή αλλά καλή εξέλιξη και με λίγη βοήθεια μπορεί να έχει μεγάλη και ικανοποιητική άνοδο. Είναι ένα δυνατό άτομο, δίκαιο και ενδιαφέρεται για την πρόοδο και την προκοπή. Η χρονιά αυτή θα είναι για εκείνον αρκετά δυναμική με πολύ καλές προοπτικές.   Συμβουλή: Να διατηρεί ισορροπία μεταξύ της προσφοράς και της λήψης.

ΠΡΕΝΤΡΑΓΚ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ    Έχει ταλέντο και το ξέρει. Έχει καλή προσαρμοστικότητα και είναι ιδιαίτερα ευέλικτος. Έχει υπομονή αλλά μέχρι να τον φτάσουν στα όριά του. Θα έχει μια αρμονική χρονιά, αλλά θα χρειαστεί να περάσει μια αναστάτωση, οικονομική και αισθηματική. Στο τέλος της χρονιάς όταν κάνει τον απολογισμό του θα μπορέσει να έχει θετικό πρόσημο.    Συμβουλή: Θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλες του τις δυνάμεις για να ανταποκριθεί στις υπερβολικές υποχρεώσεις που θα αναλάβει σε διάφορους τομείς.

ΖΗΚΟΣ ΑΚΗΣ     Είναι συνεπής και υπεύθυνος, προικισμένος με μεγάλες ικανότητες, ενδιαφέρεται να έχει καλή συνεργασία με τους γύρω του, αλλά ταυτόχρονα συγκρούεται συχνά με τους άλλους. Είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό άτομο και με δυνατό σώμα, δυνατή ψυχή και δυνατό μυαλό. Αυτός ο συνδυασμός τον καθιστά ιδιαίτερα επιθετικό και διεκδικητικό. Είναι άτομο που δεν σταματά μπροστά σε τίποτα.    Συμβουλή: Για να πετύχει τους στόχους του φέτος θα χρειαστεί να βάλει λίγο νερό στο κρασί του.

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ    Ενθουσιώδης και ταχύς, έλκει τα βλέμματα των θαυμαστών του και προκαλεί τον σεβασμό των αντιπάλων του. ΄Όμως η φετινή χρονιά θα απαιτήσει από εκείνον να ανταποκριθεί στο αίτημα της αυτοπειθαρχίας. Θα δυσκολευτεί πολύ γιατί είναι φύση ταχύς, με γρήγορη σκέψη, ευκολία στη λήψη αποφάσεων, ευκολία στην αλλαγή στόχων και για να γίνουν όλα αυτά θετικά χρειάζεται να ελέγξει τις παρορμήσεις του.    Συμβουλή: Η χρονιά θα είναι ωφέλιμη για αυτόν εάν αλλάξει κάποιες από τις συνήθειές του.

ΔΕΛΛΑΣ ΤΡΑΙΑΝΟΣ     Έχει μια φυσική τάση να είναι ανεξάρτητος και αυτό τον δυσκολεύει όταν χρειάζεται να συνεργαστεί με την ομάδα του. Ταυτόχρονα αυτό είναι θετικό σε ορισμένες στιγμές μέσα σε ένα παιχνίδι. Για να έχει οφέλη από τη φετινή χρονιά χρειάζεται να αλλάξει δραστικά μερικά στοιχεία της συμπεριφοράς του. Η τάση για ανεξαρτησία πηγάζει από την ανάγκη για σεβασμό.     Συμβουλή: Εάν θέλει να έχει μια θετική χρονιά χρειάζεται να επενδύσει στην προσωπική εξέλιξη, στη συνεργασία και στην αυτοπειθαρχία.

ΝΙΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ   Ένα εξαιρετικό ταλέντο με αρκετές προοπτικές. ΄Εχει υπομονή μέχρι να ολοκληρωθούν οι στόχοι του. Είναι ευέλικτος, προσαρμοστικός, αλλά έχει ακόμα προβλήματα όπως την αστάθεια και τον εγωκεντρισμό. Εάν θέλει να προχωρήσει χρειάζεται να είναι συνεχώς κάτω από τον έλεγχο εμπειροτέρων και να αποδέχεται να παίρνει γνώσεις από τους γύρω του. Θα έχει μια πολύ καλή χρονιά με επιτυχίες.    Συμβουλή: Να προσέξει γιατί η ανάγκη του να προβληθεί μπορεί να τον οδηγήσει σε παράτολμες ενέργειες με δυσάρεστες συνέπειες.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ     Είναι ένα φυσικό ταλέντο που έχει την ικανότητα να εξελιχθεί μέσα από τη διάπλαση δίπλα σε κατάλληλους ανθρώπους. Όμως χρειάζεται να τονωθεί η αυτοπεποίθησή του και να τονώνεται συνεχώς, γιατί έχει ανάγκη να επιβεβαιώνεται κάθε προσπάθειά του. Φέτος εκείνος και η επιτυχία θα πάνε μαζί και θα γοητεύσει το κοινό του με τις επιδόσεις του. Αναμένεται νέα συνεργασία ή ανανέωση της παλιάς με θετικότερους όρους.   Συμβουλή: Ο ενθουσιώδης χαρακτήρας του χρειάζεται να στερεωθεί σε καλύτερες βάσεις και έχει ανάγκη συνεχούς καθοδήγησης.

ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ   Ένα ιδιαίτερο ταλέντο με αρκετές προοπτικές εξέλιξης. Χρειάζεται υποστήριξη και καθοδήγηση, γιατί δεν έχει δείξει ακόμα όλες τις ικανότητές του. Για να αναδειχθούν όλες οι πλευρές του ταλέντου του χρειάζεται να τον παραλάβει ένα έμπειρο άτομο το οποίο μέσω της συνεχούς ενθάρρυνσης και επιβράβευσης θα αναδείξει όλα του τα προτερήματα. Αυτήν τη χρονιά θα έχει την ευκαιρία να ακουστεί το όνομά του ανάμεσα στα πιο ελπιδοφόρα.    Συμβουλή: Να προσέξει πάρα πολύ τη διατροφή του, αλλά και τα μικροατυχήματα.

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ     Η χρονιά για αυτόν θα είναι εξαιρετική. Είναι αυτό που λέμε ότι θα είναι η δική του χρονιά. Ό,τι του δώσουν θα το αυξήσει, ό,τι αποφασίσει θα το εφαρμόσει, ό,τι αγγίξει θα το κερδίσει. Έχει την τύχη με το μέρος του και αυτό σημαίνει ότι για να μην χάσει αυτήν την ευκαιρία θα χρειαστεί βοήθεια και συμπαράσταση από τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν  γιατί θα χρειαστεί να εφαρμόσει σύστημα στρατιωτικής πειθαρχίας πρώτα στον εαυτό του και ύστερα στους άλλους.    Συμβουλή: Να πιστέψει ότι μπορεί να τα καταφέρει και να αναζητήσει τους κατάλληλους συνεργάτες.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΝ EUROVISION 2007

Πλήρες όνομα: Μιχαήλ Σαρμπέλ
Ημερομηνία γέννησης:
14 / 05 / 1981
Τόπος γέννησης:
Λονδίνο
Χώρες Καταγωγής:
Κύπρος (πατέρας), Λίβανος (μητέρα)
Τραγούδι:
"Yasoo Maria"
Συνθέτης:
Marcus Englof, Alex Papaconstantinou
Στιχουργός:
Mack
Ημέρα τελικού:
12 Μαΐου 2007
Σειρά εμφάνισης:
10ος 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ EUROVISION

Ο Σαρμπέλ έχει αρκετές πιθανότητες να πάει καλά, αλλά δεν προβλέπω να πάει ψηλότερα από την 7η θέση. Μέσω της καρμικής ανάλυσης η θέση που μπορεί να πάει στην χειρότερη περίπτωση, είναι η 11η. Ο Σαρμπέλ μετά την Eurovision θα συνεχίσει μια καλλιτεχνική πορεία αλλά σύντομα θα στραφεί προς τον επιχειρηματικό κλάδο και θα φύγει από την Ελλάδα.

Το promot του ελληνικού τραγουδιού δεν θα είναι καλά οργανωμένο και δεν θα δώσει την αναμενόμενη προβολή της ελληνικής συμμετοχής.

Οι συμβουλές μου για καλύτερη επιτυχία της ελληνικής συμμετοχής είναι να διορθωθεί η χορογραφία, ο Σαρμπέλ να μην δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στη χορογραφία αλλά στην ερμηνεία, να μην βιάζεται, να περιμένει το κάθε τι να το κάνει στην ώρα του και να προσπαθήσει να αναπτύξει φιλικούς δεσμούς με άτομα που θα συναντήσει στη διάρκεια του promot.

Στην Eurovision θα δημιουργηθούν αρκετά παρατράγουδα, στον ημιτελικό, και αρκετές συμμετοχές θα προχωρήσουν χωρίς πραγματικά να αξίζουν.

Το τραγούδι του τελικού θα ψηφιστεί από εφήβους και θα το ερμηνεύει γυναίκα με συνοδεία ανδρός ή ζεύγους. Το θέμα του τραγουδιού θα έχει σχέση με κάτι πολύτιμο, χρυσό, θησαυρό, αξίες και θα είναι ένα κατά τα άλλα απλό τραγούδι.

 

Δημοσίευση: 9-6-2007

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ: Νικητής ο Απόστολος.

SO YOU THINK YOU CAN DANDE: Νικητής ο Λούκας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Αποκάλυψη ερωτικού σκανδάλου που θα αξιοποιηθεί προεκλογικά.

Δημοσίευση:

ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ: Νικητής Κάλλι Γεωργέλη.

Δημοσιευμένες προβλέψεις σε περιοδικό ΒΗΜΑDΟΝΝΑ

 

Δημοσίευση: 28-1-2007

ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Η κυβέρνηση θα πρέπει να προσέχει συνέχεια στο διπλωματικό τομέα. Όλο κάτι θα πηγαίνει στραβά και επικείμενες συμφωνίες θα ναυαγούν λίγο πριν από την υπογραφή τους. Η περίοδος κρίσης θα λήξει δύο ημέρες πριν από το τέλος του χρόνου. Εν τούτοις, θα σημειωθούν αρκετές επιτυχίες.

ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΤΑΙΝΙΕΣ: Θα αποκαλυφθούν πολλοί απατεώνες και μάλιστα θα είναι πρόσωπα υπεράνω υποψίας. Προσοχή: όλοι τους θα έχουν αγγελικό πρόσωπο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Είναι ευκαιρία για τη χώρα μας να ανακάμψει οικονομικά. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες όμως θα πρέπει να προσέξουν διότι αρκετοί από αυτούς θα μπουν στη φυλακή για χρέη. Για να αποφύγουν μια τέτοια τύχη, θα πρέπει να προχωρήσουν σε διακανονισμό με την Εφορία ως τις 18/2.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Θα βγουν στην αγορά νέα φυτοφάρμακα, πολύ πιο ενισχυμένα και δραστικά. Η αλόγιστη χρήση τους θα προκαλέσει αναστάτωση στη φύση.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: Αν και δεν θα συσταθούν νέες επιχειρήσεις, θα σημειωθούν ανοίγματα και συγχωνεύσεις. Με τις συμμαχίες θα δημιουργηθούν παντοδύναμες εταιρείες.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ: Παγκοσμίως θα έχουμε μεγάλο άνοιγμα στη μόρφωση. Θα παρατηρηθεί πρόοδος στα μαθηματικά, στην αστροφυσική και στην τεχνολογία. Παράλληλα η Ελλάδα, ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών χωρών, θα επιτρέψει την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

ΕΡΓΑΣΙΑ: Αν οι Έλληνες δεν δουλέψουν σκληρά, δεν θα μπορέσουν να συμβαδίσουν με τους υπόλοιπους λαούς. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει ένας συνδυασμός του γερμανικού και του ιαπωνικού μοντέλου εργασίας: δουλειά σε σημείο υπερκόπωσης και μία ώρα απλήρωτης εργασίας υπέρ του κράτους. Θα δοθεί στήριξη σε νέους ανθρώπους μέσα από ειδικά προγράμματα και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Αν δεν αξιοποιηθεί όμως αυτή η ευκαιρία, μακροπρόθεσμα θα αυξηθεί η ανεργία.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ: Πολλές χρόνιες διαμάχες -όπως στο Κουρδιστάν, στον Λίβανο και στην Παλαιστίνη- θα τερματιστούν. Θα βρεθούν λύσεις που θα ικανοποιούν τα αιτήματα όλων των αντιμαχόμενων πλευρών.

ΕΛΛΑΔΑ: Θα είναι εξαιρετική η προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό. Ως αποτέλεσμα θα έρθουν περισσότεροι τουρίστες στα νησιά μας. Όσοι ασχολούνται με τις νυχτερινές επιχειρήσεις να επενδύσουν περισσότερα σε αυτόν τον τομέα. Τους περιμένουν πολλά κέρδη.

ΕΓΓΑΜΟΙ: Θα γίνουν πολλοί γάμοι. Οι περισσότεροι παντρεμένοι με πολιτικό γάμο θα τελέσουν εφέτος και θρησκευτικό. Θα σημειωθεί επίσης έκρηξη στις γεννήσεις.

Προβλέψεις που δημοσιεύτηκαν σε:

Traffic, Μαΐστρος, Ιστοσελίδα

TRAFFIC: 22-3-2007

Σύμφωνα με μελέτες τις κυρίας Οδυσσείας Φίσκυλη-Ονακόγια προβλέπονται πρόωρες εκλογές προς το τέλος του Οκτωβρίου 2007. Η πιο πιθανή ημερομηνία για να έχει επιτυχία η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή της Κυριακής 21/10/2007.

ΜΑΙΣΤΡΟΣ: 3-4-2007

Σύμφωνα με μελέτες τις κυρίας Οδυσσείας Φίσκυλη-Ονακόγια προβλέπονται πρόωρες εκλογές προς το τέλος του Οκτωβρίου 2007. Η πιο πιθανή ημερομηνία  είναι αυτή της Κυριακής 21/10/2007.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: 22-3-2007

Σύμφωνα με μελέτες τις κυρίας Οδυσσείας Φίσκυλη-Ονακόγια προβλέπονται πρόωρες εκλογές προς το τέλος του Οκτωβρίου 2007. Η πιο πιθανή ημερομηνία  είναι αυτή της Κυριακής 21/10/2007.

 

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: 12-6-2007

Οι εκλογές θα δώσουν νίκη της Νέας Δημοκρατίας με διαφορά πάνω από 2% (αναμενόμενη διαφορά 2,6%).

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕ TRAFFIC - ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:13-6-2007

ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ: Απόπειρα απόδρασης κρατούμενου με βαριές κατηγορίες.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕ ΜΑΙΣΤΡΟΣ-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:18-9-2007

ΠΟΛΙΤΙΚΗ:

 1. Επανεκλογή του Γιώργου Παπανδρέου ως αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.
 2. Απόσχιση του Ευάγγελου Βενιζέλου και δημιουργία νέου κόμματος κάτω από την ηγεσία του με τίτλο που θα περιλαμβάνει τις λέξεις: Σοσιαλισμός, Ριζοσπαστικός, Νέος.
 3. Σε 1,5 με 2 χρόνια ανάληψη της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας από την Ντόρα Μπακογιάννη.
 4. Από τώρα και για όλον τον επόμενο χρόνο προώθηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και αναγνώρισή του σε Διεθνές επίπεδο.
 5. Μεγάλη επιτυχία του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή σε Ευρωπαϊκά πλαίσια μεταξύ 15-22 Οκτωβρίου 2007.
 6. Πρόκληση ισχυρών πιέσεων (ακόμα και μέσω υποστηρίξεως στο κυβερνητικό έργο) στην κυβέρνηση Καραμανλή με συνέπεια να δώσει υπουργική θέση στον Γιώργο Καρατζαφέρη για να ενισχυθεί (περίπου στις αρχές του επόμενου χρόνου).
 7. Σημαντική προώθηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου με συνέπεια να του ανατεθεί πολύ σοβαρό υπουργείο. 
 8. Διεξαγωγή νέων εκλογών πριν την διεξαγωγή των επόμενων Προεδρικών εκλογών (περίπου σε 1,5 με 2 χρόνια).
 9. Με ηγεσία Ευάγγελου Βενιζέλου επιτυχία των Σοσιαλιστών στις επόμενες εκλογές (περίπου σε 1,5 με 2 χρόνια).
 10. Αν και η Ελλάδα δεν είναι αρκετά έτοιμη για μια εκ βάθους αναθεώρηση του Συντάγματος ψήφιση νέου Συντάγματος που θα δώσει περισσότερες δυνατότητες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με συνέπεια να έχουμε μία άτυπη Προεδρική Δημοκρατία (αν και δεν θα εκπλαγώ εάν αλλάξει το πολίτευμα σε Προεδρική από Προεδρευόμενη Δημοκρατία και αυτό θα προκαλέσει αρκετές πολιτικές τριβές).

 

Προβλέψεις

 

Eurovision 2008:  Ιστοσελίδα: http://forums.ertonline.gr/eurovision/

Δημοσιεύθηκε: 19 Φεβ 2008 01:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αποκλειστικό! Οι νέες προβλέψεις της Οδυσσείας Φισκυλη!

 1. η καλομοιρα νικητης του ελληνικου τελικου και η καριερα της θα απογειωθει στο εξωτερικο (αμερικη)

  2. η ελλαδα εκτος τελικου eurovision, αυτη η αποτυχια θα οδηγησει την ελλαδα σε ποιοτικοτερες μουσικες επιλογες για την επομενη eurovision

  3. η κυπρος περναει στον τελικο της eurovision

  4. ψαξτε τον νικητη στα βαλκανια (βουλγαρια), το τραγουδι θα εκφραζει εναν αγριο φυσικο δυναμισμο, με σεξουαλικο επικεντρο (φετος ειναι η χρονια που ο Τιγρης θα νικησει)

Έχω ολοκληρώσει την πρόβλεψη για τις χώρες του Α΄ Ημιτελικού. Επίσης είδα ότι η χώρα που θα νικήσει στη eurovision θα προέλθει από τις χώρες του Β΄ Ημιτελικού.
Διαπίστωσα ότι στον Α΄ Ημιτελικό θα αποκλειστούν (ή θα αποσύρουν τη συμμετοχή τους)οι: Αρτζεμπαϊτζάν, Αρμενία, Ιρλανδία, Ελλάδα, Φιλανδία, Ολλανδία, Εσθονία και βλέπω πρόβλημα στην προώθηση στον τελικό και των: Σλοβενία, Νορβηγία. Άρα προωθούνται στον τελικό οι: Ανδόρα, Μολδαβία, Ρουμανία, Πολωνία (θα πάει εξαιρετικά καλά), Άγιος Μαρίνος (έκπληξη εάν προκριθεί), Ρωσία, Ισραήλ (ψήφος των κριτών), Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, Βέλγιο. Στον Β΄ Ημιτελικό τα τραγούδια που θα προκριθούν θα σχετίζονται με τον έρωτα και τους νέους φίλους ή την φιλία. Αυτά προς το παρόν. Μόλις ολοκληρώσω και για τον Β΄ Ημιτελικό θα σας ξαναγράψω. Εάν διαπιστώσω ότι με τις νέες επιλογές των χωρών που δεν έχουν οριστικοποιήσει το τραγούδι τους, ότι άλλαξε κάτι στην πρόβλεψή μου θα σας το ξαναγράψω. Φιλιά σε όλους. 

Σε λίγο θα έχω έτοιμες και τις προβλέψεις για τον Β΄ Ημιτελικό. Αρχικά βλέπω την Κύπρο στον τελικό. Η νικήτρια χώρα θα έχει τον αριθμό 11 ή 2 (μάλλον σειρά εμφανίσεως βλέπω). 

Έβγαλα των Β΄ Ημιτελικών τα αποτελέσματα: Μέσα στον τελικό βλέπω τις εξής χώρες:

Κύπρο, Ελβετία, Αλβανία, Λευκορωσία, Ουγγαρία, Τουρκία, Ισλανδία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Λετονία. Κάτι θα παιχτεί με την Πορτογαλία που δεν μ΄ αρέσει. Επίσης τα Σκόπια θα αποκληθούν με την επίσημη ονομασία τους μόνο από τους διοργανωτές αλλά οι περισσότερες χώρες θα τους αποκαλούν Μακεδόνες. Ψήφος από τους κριτές βλέπω να είναι μεταξύ Ελβετία και Ισλανδίας (μου έχει κάνει εντύπωση αυτό το αποτέλεσμα). Τα τραγούδια της Αλβανίας, της Λευκορωσίας και της Ελβετίας θα αρέσουν και για τη μουσική τους αλλά και για τη σκηνική τους παρουσία. Αυτά προς το παρόν. Αναμένω την ολοκλήρωση των εθνικών προκριματικών για να οριστικοποιήσω τις προβλέψεις μου.

Μόλις άκουσα το τραγούδι της Ουγγαρίας και βλέπω πολλές ομοιότητες με αυτό που είχα δει ως εμφάνιση του/της νικητή/τριας. Όμως τα αγγλικά μου δεν είναι καλά και εάν κάποιος με βοηθούσε να κατανοήσω τους στίχους θα μπορέσω να δω εάν αντιστοιχούν οι στίχοι με αυτά που είδα ως θέμα του νικητήριου τραγουδιού. Η Μολδαβία θα πάει πολύ καλά, την βλέπω στην 5άδα. Ρουμανία σε καλή θέση. Πολωνία στην 5άδα.

 Δημοσιεύθηκε: 28 Φεβ 2008 10:32 am:Ιστοσελίδα: http://forums.ertonline.gr/eurovision/

Τώρα ως προς τα πιο απλά για το φίλο / τη φίλη gotiniq_1986 έχω ήδη αναφέρει ότι βλέπω τα Βαλκάνια να δίνουν το νικητή και έχω ήδη αναφέρει τη Βουλγαρία στον τελικό. Επειδή έχει χιπ-χοπ και η τραγουδίστρια είναι ντυμένη έτσι όπως εκφράζεται το άγριο σεξουαλικό φυσικό ένστικτο με κάνει να πιστεύω ότι μπορεί να είναι και η νικήτρια χώρα. Ήδη όμως έχω ζητήσει σε προηγούμενες σελίδες κάποιος να μεταφράσει ένα τραγούδια μιας άλλης υποψήφιας χώρας για να δω εάν είναι αυτό που τελικά βλέπω ως πρώτο. Ακόμα αναμένω την μετάφραση. Επιπλέον τα τραγούδια της πρώτης 5άδας θα έχουν κάποια πράγματα κοινά όπως πχ θα έχουν ως θέμα κάτι ερωτικό, τη φιλία και τη σχέση με την οικογένεια και τα παιδιά (για αυτό μπορεί στην 5άδα να δούμε και εκείνη την κοπέλα με το νυφικό που ανάγει σε 2 από τα τρία που προανέφερα).
Τώρα μου ήρθε να σας πω ότι στον τελικό της eurovision θα έχουμε μία 5αδα χάρμα. Και τα 5 τραγούδια θα έχουν καλοάκουστο στίχο και τα 5 τραγούδια (όπως η πλειοψηφία των διαγωνιζομένων τραγουδιών) θα έχουν το ίδιο θέμα (όπως έχω πει κάτι ερωτικό βαθύ αισθησιακό φυσικό ενστικτώδες και μήνυμα ένωσης ζεύγους) και η μόνη διαφορά θα είναι ότι κάθε τραγούδι θα αντιπροσωπεύει από ένα κυρίαρχο είδους ρυθμού-μουσικής πχ το ένα θα είναι χορευτικό, το άλλο μπαλάντα, το άλλο μιξ, το άλλο κάτι άλλο κλπ, δεν θα έχουμε λοιπόν στην 5άδα πχ 2 μπαλάντες ή 2 χιπ-χοπ ή δύο σατυρικά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ:Ιστοσελίδα: http://forums.ertonline.gr/eurovision/

Τώρα για τις ΗΠΑ. Στο Τέξας θα έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας ο Ομπάμα ως τροφική δηλητηρίαση ή ένα πρόβλημα με το αίμα του κάτι τέτοιο. Δεν τον βλέπω ως πρόεδρο των ΗΠΑ και η Κλίντον θα εκπλήξει τους πάντες. Ναι η Κλίντον. Αυτή θα είναι η νέα Πρόεδρος των ΗΠΑ. Αυτό που είπα για τα Σκόπια είναι ότι θα ονομάζονται New Macedonia εντός Ελλάδος και Διεθνώς αλλά στη γλώσσα τους θα έχουν την ανάλογη προσαρμογή (νομίζω ότι το Nova Macedonia είναι στη γλώσσα τους).

ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ : Δημοσιεύθηκε: 28 Φεβ 2008 10:32 am:Ιστοσελίδα: http://forums.ertonline.gr/eurovision/

Αρχικά το 2012 "κάποιοι" αστρολόγοι "δεν βλέπουν" συνέχιση της ιστορίας...
Η αστρολογία δεν μπορεί να σταματήσει να υπολογίζει αστρικά φαινόμενα χωρίς να έχει αποδείξεις για το σταμάτημα της ύπαρξης αυτών των φαινομένων και ως φαινόμενα εννοώ την ύπαρξη και δραστηριότητα των ουρανίων σωμάτων!!!
Άρα εάν ένας Αστρολόγος αναφέρεται σε κάτι που δεν υπάρχει τότε αυτός δεν είναι Αστρολόγος.
Δεύτερον το 2012 (σε 4 χρόνια) θα ξεκινήσει την εμφάνισή του στη Γη ένα νέο πολίτευμα (όπως όταν πρωτοεμφανίστηκε η Δημοκρατία στην Αθήνα) έτσι θα αρχίζει να αλλάζει ο ανθρώπινος πολιτισμός.
Όπως έχω προβλέψει από το 1994 και το έχω αναφέρει μέσω εκπομπής που είχα στο ραδιόφωνο "Ράδιο Υγεία-Οικολογία" θα αρχίσει το 2016 η ένωση των λαών (τότε βλέπω να είναι και η Ρωσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση).
Μια νέα εποχή θα αρχίσει να εμφανίζεται στην Γη και φυσικά θα έχουν προηγηθεί σεισμοί-λιμοί-καταποντισμοί όπως συμβαίνει κάθε φορά που χρειάζεται να έρθει ή να φύγει ένα σημαντικό για την ανθρωπότητα άτομο (βλέπε τι συνέβει την ώρα του Σταύρωσης του Ιησού).

ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ  ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ EUROVISION 2008

Α΄ Ημιτελικός.

Χώρες που περνάνε στον Τελικό βλέπω να είναι οι εξής: Αζερμπαϊτζάν,  Ρουμανία, Πολωνία, Άγιος Μαρίνος, Ρωσία, Ισραήλ (ψήφος κριτών), Ιρλανδία, Μαυροβούνιο, Βέλγιο, Σλοβενία. Το παρασκήνιο του Α΄ Ημιτελικού θα έχει: Α. Την Ιρλανδία σε οριακή είσοδο στον Τελικό και στη θέση της εάν δεν προκριθεί την Ελλάδα. Β. Την Βοσνία-Ερζεγοβίνη να κάνει λάθη. Γ. Την ψήφο των κριτών στο Ισραήλ. 

Ελλάδα.

Η Ελλάδα θα προκριθεί στον Τελικό μόνο κάτω από τις εξής προϋποθέσεις: Α. Να επενδυθούν χρήματα στο promo tour όχι όπου και όπως να 'ναι αλλά με συγκεκριμένο στόχο και με μέθοδο. Β. Να αλλάξουν πάρα πολλά σε σχέση με τα φωνητικά και τη χορογραφία (για την ενδυματολογία δεν ανησυχώ γιατί η Καλομοίρα είναι αρκετά εμφανίσιμη). Γ. Να φροντίσουν οι αρμόδιοι ώστε να έχουν ένα καλύτερο πρόγραμμα στην Καλομοίρα γιατί την βλέπω στον Ημιτελικό "κατάκοπη". Αν δεν τηρηθούν οι ως άνω προϋποθέσεις η Ελληνική συμμετοχή θα έρθει μεταξύ 11η και 16η θέση.

Β΄ Ημιτελικός.

Χώρες που περνάνε στον Τελικό βλέπω να είναι οι εξής: Λευκορωσία, Βουλγαρία, Ελβετία, Ουκρανία, Λετονία, Ουγγαρία, Τουρκία, Κύπρος, Ισλανδία. Α. Βλέπω ότι κατά την διαδικασία οι Αλβανοί θα δημιουργήσουν μικροεπεισόδιο και βλέπω ότι είναι ασθενής η είσοδός της λόγω προβλημάτων κυρίως πολιτικών χωρίς να αποκλείω ότι μπορεί να επηρεάζομαι από το γενικότερο πολιτικό κλίμα, αλλά εμμένω στην αρχική πεποίθησή μου ότι θα μπει στους 10. Β. Θα παιχτεί πολύ παρασκήνιο με την Πορτογαλία. Γ. Τουρκία και Λετονία θα προωθηθούν από μη αναμενόμενες υποστηρίκτριες χώρες. Δ. Κροατία, Γεωργία, Πορτογαλία θα είναι κοντά στη 10άδα και εάν η Κύπρος δεν πάει καλά βλέπω στη θέση της την Κροατία (υψηλότερη βαθμολογία). Ε. Τη ψήφο των κριτών στην Ελβετία (δεν θα με εκπλήξει εάν την ψήφο την διεκδικήσει και η Κύπρος και πολύ θα ήθελα αυτό να συμβεί!).

Κύπρος.

Η Κύπρος μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι δυνατή για είσοδο στον Τελικό αλλά χρειάζεται να εργαστεί πάρα πολύ (αγώνας) στον τομέα της επικοινωνίας (promo tour) αλλιώς υπάρχει η πιθανότητα να αποκλειστεί.

Σερβία

Όσο και αν προσπάθησα τη Σερβία τη βρίσκω ανάμεσα στη θέση 14 και 16. Λυπάμαι γιατί εγώ προσωπικά την θέλω από 6η-10η που μόνο οι Ρούνοι το δίνουν.

Ιδρύτριες

Γερμανία : Γύρω στην 11η θέση. Βρετανία : Γύρω στη 17η θέση. Γαλλία : Γύρω στη 18η θέση και Ισπανία : Γύρω στη 19η θέση. Δηλαδή τις 3 τελευταίες τις είδα στη σειρά. 

5άδα Τελικού.

Στην 5άδα του Τελικού βλέπω τις εξής χώρες: Λευκορωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβενία (για την τελευταία μπορεί να παιχτεί παιχνίδι). Το εντυπωσιακό για μένα είναι ότι στην 5άδα  θα υπάρχει η επικράτηση του γράμματος R σαν αρχίγραμμα σε ονόματα τραγουδιστών, τίτλων τραγουδιών ή/και ονομασίες χωρών.

Νικήτρια χώρα.

Νικήτρια προβλέπω χώρα της Βαλκανικής και απ' την αρχή πιστεύω ότι αυτή η χώρα θα είναι η Βουλγαρία.

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ! ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ (όπως έχω πει από πρόπερσι και δημοσίευσα πέρσι).

Του χρόνου βλέπω την Ιταλία ξανά στον διαγωνισμό.

SO YOU THINK YOU CAN DANCE

10άδα Τελικού: Ζωή, Ντενίζ, Ανδρέας, Αναστάσης, Ανθούλα, Μαέ, Κωνσταντίνος, Γιώργος Παππάς, Γιάννης Μίχος, Τατιάνα. Νικητής θα είναι γυναίκα.  Θα παιχτεί μεταξύ Ζωής και Ντενίζ. Προτιμώ την Ντενίζ αλλά βλέπω πιο πολλά υποσχόμενη τη Ζωή και αυτήν δίνω ως Φαβορί.

ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ

Επειδή πολλοί με ρώτησαν τι εννοώ ότι θα εμφανιστεί ένα νέο πολίτευμα παγκοσμίως το αναλύω. Είδα ότι αυτό το πολίτευμα θα έχει τα χαρακτηριστικά της ατομικής ευθύνης αλλά της συλλογικής απόφασης.

 FYROM

Στις  28 Φεβ 2008 10:32 am: στην Ιστοσελίδα: http://forums.ertonline.gr/eurovision/ δημοσίευσα τα εξής: "Αυτό που είπα για τα Σκόπια είναι ότι θα ονομάζονται New Macedonia εντός Ελλάδος και Διεθνώς αλλά στη γλώσσα τους θα έχουν την ανάλογη προσαρμογή (νομίζω ότι το Nova Macedonia είναι στη γλώσσα τους)." Ήδη είχα γράψει πριν από τις 28-2-2008 (αλλά ήδη είχα ανακοινώσει προφορικά από το 2004) την πιο πάνω πρόβλεψη και μόλις την προηγούμενη εβδομάδα (20-3-2008 αν θυμάμαι καλά) οι Αμερικανοί για πρώτη φορά πρότειναν την πιο πάνω ονομασία για τη FYROM.

PREDICTION

For the visitors of my webside : very soon i will write my prediction in english.


Τηλ. 210 3818035, κινητό: 6984489123, Fax: 2130281264. Αλληλογραφία: Οδυσσεία (Πύρρα). Πλ. Κάνιγγος οδός Κάνιγγος αρ. 2, Τ.Κ.: 10677 Αθήνα. Ε-mail: maa@nara.gr