ΛΙΒΑΝΙΑ-ΤΑΛΙΣΜΑΝ-ΦΥΛΑΚΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ

 

Νέες παραλαβές!

 

Παρελήφθησαν λιβάνια-φυλακτά-τάλισμαν από Ινδία-Συρία-Τουρκία-Νιγηρία-Αίγυπτο-Σενεγάλη-Γκάνα και ειδικά αρώματα από Ταϋλάνδη.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καλέσουν στο 6984489123 για να κλείσουν την παραγγελία τους. Τα αποστέλλουμε ταχυδρομικά με αντικαταβολή σε διακριτικό φάκελο.

Για τους συναδέλφους ειδικές τιμές!!!

ΦΥΛΑΚΤΑ ΓΙΑ :

Βελτίωση γάμου-σχέσης, επιτυχία επαγγελματική, οικονομική άνοδο, βελτίωση σχέσεων με διάφορα άτομα, ενεργειακό καθαρισμό χώρων, αύξηση θετικής ενέργειας σε χώρο, ερωτισμό, μαγνητισμό, προστασία από αρνητικές επιρροές, άνοιγμα τύχης, άνοιγμα γάμου, άνοιγμα επαγγελματικής επιτυχίας, για επιτυχία σε εξετάσεις, αποκάλυψη εχθρών, απομάκρυνση εμποδίων, επιτυχία δικαστικών υποθέσεων, προστασία από επιβουλή κακών ατόμων, επιτυχή εύρεση εργασίας, επιτυχία στην επανασύνδεση με ερωτικό δεσμό, σύζυγο, συνεργάτες, κλπ.

Δυνατότητα δημιουργίας ατομικών φυλακτών, αρωμάτων, τάλισμαν για κάθε περίσταση.

Φυλακτά για προστασία από Σοφό της φυλής των Φυλακτών WOLOF.

Ενεργειακοί Συσσωρευτές!

Ενεργειακή Ενίσχυση Οικονομικών Υποθέσεων (Εξόφληση Δανείων-Απαλλαγή από Χρέη-Αγοραπωλησίες-Εισπράξεις καθυστερημένων)

Για την ΠΑΡΑΛΑΒΗ τους θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού. Το κόστος των ενεργειακών ενισχυτών για έλξη χρημάτων είναι : 80,08€. Παρακαλώ να έρθετε με ακρίβεια των χρημάτων: 80,00€ και  0,05+ 0,02+ 0,01 λεπτά.

Ισχύει μόνο για όποιους έχουν αποδεδειγμένα οικονομική ανάγκη.

Τάλισμαν!

Μόλις παραλήφθηκαν τάλισμαν αντίνκρα για δημιουργία συμβολικών πεδίων ενεργοποίησης επαγγελματικών χώρων για αποκατάσταση πελατολογίου, οικονομική ανάπτυξη και επαγγελματική επιτυχία.

Επίσης παραλήφθηκαν τάλισμαν αντίνκρα για δημιουργία συμβολικών πεδίων ενεργοποίησης ερωτικής επιτυχίας και αποκατάστασης γάμου.

Επίσης παραλήφθηκαν τάλισμαν αντίνκρα για δημιουργία συμβολικών πεδίων ενεργοποίησης ανοίγματος τύχης και προστασίας.

Επίσης παραλήφθηκαν τάλισμαν αντίνκρα για δημιουργία συμβολικών πεδίων ενεργοποίησης επιτυχίας σε δικαστικές-νομικές υποθέσεις.

Η δημιουργία των συμβολικών πεδίων ενεργοποίησης γίνεται από την ίδια την κυρία Οδυσσεία και τον Συνεργάτη της Άγγελο Άντουι.

Προσοχή: Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα επαγγελματικό-οικονομικό-ερωτικό-νομικό ή άλλο χρειάζεται να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας στο πεδίο "Ατομική πρόβλεψη για σας" ή να τηλεφωνήσετε στην κυρία Οδυσσεία για να συνεννοηθείτε. Προηγείται η ακριβής διάγνωση του προβλήματος και έπεται η τοποθέτηση του συμβολικού πεδίου ενεργοποίησης.

 

 

 

 


Τηλ. 210 3818035, κινητό: 6984489123, Fax: 2130281264. Αλληλογραφία: Οδυσσεία (Πάλλας). Πλ. Κάνιγγος 2, 10677 Αθήνα Αθήνα. Ε-mail: